lunes, 14 de marzo de 2011

La CNT ha interposat un seguit de demandes contra diferents conselleries de la Generalitat de Catalunya i a tot un seguit d'empreses.

"La Generalitat esta de rebaixes" i regala milions de € a la multinacional Informàtica el Corte Inglés que a la seva vegada es dedica a subcontractar a altres empreses; Sermicro, Nextret (Departament de Cultura) i Sericat, Cast-info (Departament de territori i sostenibilitat) que únicament es limiten a aportar el personal. Situació es que repeteix per a tot el territori nacional.

Aquestes practiques de subcontractació no son legals i estan descrites al estatut dels treballadors com a "Cessió ilegal de treballadors".

La generalitat ho sap, però intenta amagar la cessió il·legal de treballadors amb un seguit d'actuacions que els delaten;

- Traslladar als tècnics de Cultura a les instal·lacions de IECISA (Informàtica el Corte Inglés) i al delegat sindical a les oficines de Sermicro.

- Retirar als tècnics el material cedit per la Generalitat; telèfon mòbil, Disc dur extern, Pen-Drive.

- Una dada curiosa es que alguns treballadors subcontractats encara conserven el telèfon mòbil de la Generalitat. Sembla que dins del departament hi han certs favoritismes cap algunes persones.

- Retirar el correu electrònic de la Generalitat als tècnics. (Pròximament).

En temps de Crisis els informàtics de la CNT demanem:

- Que els tècnics subcontractats formin part de la plantilla de la Generalitat i així s'estalviarien més d'una tercera part del pressupost.

- Que la Generalitat utilitzi programari lliure en els més de 10000 ordinadors dels que disposa. Amb un estalvi de milions de €.

Hi han maneres de millorar la situació actual però l'administració no ho vol perquè sembla que hi han interessos creats.

L'administració ha d'estar al servei de les persones i no al servei del sector privat.

No hay comentarios:

Publicar un comentario